keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Rahaneuvos Sharevillessä

Nordnet

Shareville on Nordnetin uusi sosiaalisen sijoittamisen palvelu, jossa sijoittajat voivat jakaa todellisten portfolioidensa omistukset, tehdyt kaupat ja tuottohistorian, sekä keskustella sijoittamisesta. Salkkujen arvoja ei kuitenkaan näytetä euromääräisinä ja käyttäjät toimivat yksityisyyden suojan takaamiseksi nimimerkkien alla.

Palvelu on vielä beta vaiheessa, joten kaikki halukkaat eivät pääse heti mukaan. Rahaneuvoksen salkku kuitenkin löytyy jo Sharevillestä, etsimällä hakukentän avulla Rahaneuvos -nimimerkkiä.

Nordnet - Shareville

Lisäys 7.5.2014 klo:18:25
Loin Sharevilleen Passiiviset Indeksisijoittajat -ryhmän, tervetuloa liittymään!

9 kommenttia:

 1. Moi!

  Todella hienoa huomata, että olet löytänyt Sharevillen.

  Toivon hartaasti, että annat meille palautetta Sharevillestä, sen käytöstä ja ominaisuuksista. Palaute voi olla tietysti aivan yleisiä mietteitä, mutta toivomme myös ajatuksia lisäominaisuuksista ja käytettävyydestä. Itse arvostan enemmän hyvin perusteltuja risuja, koska ne useimmiten toimivat myös pontimena tulevaisuuden kehitystyölle ja auttavat keskittymään käyttäjille tärkeisiin ominaisuuksiin ja toiminnallisuuksiin.

  Pyrimme saamaan kehitystyöhön entistä enemmän vaihdetta silmään sen perusteella, mitä yhteisön käyttäjät toivovat ja haluavat palvelulta. Toisaalta pyrimme myös poistamaan sellaisia ominaisuuksia, joista ei ole hyötyä.

  Voit lähettää palautetta suoraan meille shareville [miukumauku] nordnet [piste] fi tai voi halutessasi lähettää palautetta toki myös suoraan minulle etunimi.sukunimi@nordnet.fi.

  Hyvää kevättä!

  Terveisin
  Thomas Brand
  Nordnet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastavuoroisesti on myös hienoa huomata, että Nordnet huomio tälläiset amatööriblogitkin ja osallistuu keskusteluun!

   Vielä minulla ei juurikaan palvelusta ole kommentoitavaa, mutta toivotaan että saatte kehitettyä siintä mielenkiintoisen, toimivan ja ehkä jopa aidosti hyödyllisen palvelun.

   Yleisesti toivon kuitenkin, että Nordnet ei alkaisi liikaa kehittämään ylimääräisiä palveluita, jotta hinnat pysyisivät matalalla tasolla. ETF-kuukausisäästäminen on loistava keino sijoittaa mikäli listalta löytyy halutunlaisia etf:iä, mutta normaalit minimimerkintäpalkkiot esimerkiksi Saksan ja USA:n pörsseihin ovat mielestäni jo nyt liian kalliita. Itse olen kuullut ja lukenut monen ulkomaanpörsseissä kauppaa käyvien vaihtaneen toisiin online-välittäjiin, juuri tämän vuoksi.

   Poista
  2. Hei!

   Todella mukava kuitenkin huomata, että Shareville on kuitenkin löytänyt tiensä myös sinun työkalupakkiisi. Me haluamme, että Shareville löytäisi tiensä mahdollisimman monen käyttöön ja siitä olisi aidosti myös hyötyä. Eli kannustan sinua kertomaan meille mielipiteesi.

   Teemme työtä ennen kaikkea käyttäjiemme hyväksi. Käyttäjämme ovat kaikessa tuotekehityksessämme keskiössä, koska lopulta vain loppukäyttäjä ratkaisee, onko tarjotulla palvelulla hänelle käyttöä vai ei. Käyttäjät omilla valinnoillaan - tekemällä tai jättämällä tekemättä - kertovat myös meille, olemmeko onnistuneet tyydyttämään jonkin olemassaolevan tarpeen vai emme. Toivomme myös omasta puolestamme, että Nordnetin asiakkaat löytävät Sharevillen ja kokevat sen olevan itselleen hyödyllinen yhteisö. Ilman käyttäjiä ei ole sisältöä tai yhteisöä.

   Konkreettinen esimerkki onnistuneesta ja hyödyllisestä lisäpalvelusta on varmasti ollut ETF-kuukausisäästäminen, jonka kehityskaari ei ole suinkaan vielä lopussa. Sen - kuten monien muiden tarjoamiemme yksittäisten palveluiden - kehitys ei koskaan ole sillä tasolla, että voisimme jättää kehitys- ja parannustyön tähän, ja heittää hanskat tiskiin. Toisaalta kaikkea mahdollista pyydettyä ei ole mahdollista kehittää, koska yhden asian toteuttaminen voi olla toisen asian toteuttamisesta pois.

   Hinnoittelu on ollut aina hankala kysymys. Pohjoismaissa Nordnet on palveluvalikoimaltaan ja hinnoittelultaan kilpailukykyinen, mutta olet toki oikeassa, että hinnoittelukin on pidettävä laajemmin kehityksessä mukana. Lienee kuitenkin syytä muistaa, että markkinoilla voi lopulta olla vain yksi hintajohtaja ja hintajohtajuus tuskin on kestävän kilpailuedun lähde. :-)

   Välitän hinnoitteluterveisesi eteenpäin.

   Terveisin
   Thomas Brand
   Nordnet

   Poista
 2. Kuinkas tuonne Sharevilleen pääsee? Kysyy koodia?
  Kiinnoistaisi kyllä.

  VastaaPoista
 3. Hei Kinski!

  Laita meille Nordnetiin sisäänkirjautuneena viesti, että haluat beta-testaajaksi. Näin näemme tietosi, salkkunumerosi ja voimme lähettää sinulle koodin.

  Terveisin
  Suvi Tuppurainen
  Nordnet

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Minäkin olen testaillut vähän tuota palvelu ja kirjoitin myös pienen postauksen siitä. Ihan hyvältä vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiinnostavaa nähdä, kuinka päästään liikkeelle.

   Sisäänkirjautumisvaatimus todennäköisesti karsii asiattomuudet, joita esimerkiksi Kauppalehden juttutuvassa väliin viljellään.

   Poista
  2. Toivotaan että keskustelu pysyisi asiallisella tasolla, mutta ainakin näytillä olevien salkkujen luulisi nyt olevan jopa aitoja =D

   Poista