sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Siirry nykyaikaiseen postinkäsittelyyn

Tuleeko sinulle vielä paperisia laskuja? Onko pitkien viitesarjojen kopioiminen käsin hankalaa ja aikaa vievää? Nyt on viimeistään aika luopua paperipinoista ja automatisoida laskujen maksu!


Mene verkkopankkiisi ja tilaa e-laskut kaikilta niiltä yrityksiltä, joiden asiakkaana olet. Voit valita maksetaanko laskut automaattisesti tiettyyn summaan asti, vai haluatko itse vahvistaa maksut. E-laskujen avulla minulle ei ole tullut postiluukun kautta yhden ainoaa laskua yli kahteen vuoteen. Näin elämäni on taas hitusen verran helpottunut, eikä minun tarvitse pelätä karhukirjeitä tai viivästyskorkoja. Muista kuitenkin tarkistaa säännöllisesti, että laskutus on tapahtunut oikein.

Toinen hyvä palvelu on Netposti. Sen käyttäminen on ilmaista ja e-kirjeet arkistoituvat seitsemäksi vuodeksi.  Netpostin kautta saat yli 4000 eri yrityksen ja yhteisön postit kätevästi tietokoneellesi, missä päin maailmaa ikinä oletkin. Voit valita vastaanotatko pelkästään sähköisen kirjeen, vai haluatko saada sen myös paperisena versiona.  Erityisen kätevän Netpostista tekee sen nopeus. E-kirjeet saapuvat 1-2 päivään nopeammin, kuin vastaava paperikirje ja palvelu lähettää sinulle siitä ilmoituksen sähköpostina. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti