Portfolio

6 kommenttia:

 1. My Road to Half a Million9. tammikuuta 2016 klo 19.31

  Huh huh! 62k € kiinni joissain epämääräisissä senttiosakkeissa. Tunnut pelaavan rikasta tai köyhää. Itse en todellakaan uskaltaisi laittaa tuollaisia summia rupufirmoihin. Pidättäydyn itse täysin yksittäisissä laatufirmoissa. Onnea kuitenkin! Sitä tarvitset, sillä sijoituksesi vaikuttavat enemmänkin lotolta kuin sijoittamiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riskin ja laadun voi ymmärtää niin monella eri tavalla, eikä laadukas yhtiö automaattisesti tarkoita hyvää sijoitusta...

   Poista
 2. Miljonääriksi 30vuotiaana24. toukokuuta 2016 klo 9.57

  Pakko antaa respektit siitä, että pidät oikeita summia esillä. Tekee blogin seuraamisesta paljon mielenkiintoisempaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikeiden summien esillä pitäminen on mielestäni melkeimpä välttämätöntä, koska blogin päätarkoitus on kuitenkin seurata matkaani taloudelliseen riippumattomuuteen. Ilman euromääräisen kehityksen seuraamista, se olisi aika hankalaa ja pintapuolista.

   Sijoituspäätösten ja allokaation tarkastelussakin on mielekästä tietää minkälaisista summista puhutaan ja kuinka suurta osaa se kokonaisvarallisuudesta edustavat. On aivan eri asia laittaa 100% sijoitusomaisuudesta 20% velkavivulla kiinni vaikkapa Outokummun osakkeisiin, jos salkun arvo on 400 euroa ja se edustaa 0,01% kokonaisvarallisuudesta, kuin jos salkun arvo olisi 400 000 euroa ja olisi 80% kokonaisvarallisuudesta.

   Poista
 3. Tsekkasin Energy Fuelsia (UUUU) RSI:n avulla ja siinä näkyy ns. nouseva RSI-divergenssisignaali vko- ja kk-näkymissä, joten selkeä nousun mahdollisuus on olemassa muutamiksi vuosiksi. Tämä ei tarkoita että osake nousee, mutta olen tottunut ajattelemaan että kyseinen signaali ainakin vaaditaan nousuun. Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa kuulla, että teknisetkin indikaattorit tukevat nousua. Itse en TA:sta nimittäin mitään ymmärrä... Kiitos!

   Poista